Laden...

Zeefdruk Krul van H. de Bouter 20 x 20 cm

CODE: E986

Prijs:

150.00

1 items


BESCHRIJVING werk

Kunstenaar: Henk de Bouter
Titel: Krul in kleur
Techniek: Originele zeefdruk op papier
Papierformaat: 20 x 20 cm
Gesigneerd: ja
Ingelijst: nee
Authenticiteit: aan de achterzijde voorzien van echtheidskenmerken

BESCHRIJVING kunstenaar

Dit werk is uit de stock van kunstenaar Henk de Bouter.


Beeldend kunstenaar Henk de Bouter (info via internet), geboren in 1968 te Driebergen-Rijsenburg, woont en werkt sinds 1996 in Rotterdam. Hij volgde in 1993 en 1994 de opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en van 1994 tot 1998 aan de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam. Hij ontving o.a. de Buning Brongers Prijs (1998).
Exposities o.a.: De Zaaijer (Amsterdam), De Kunsthal (Rotterdam), 100 jonge Nederlandse schilders (Ameland), Die Grosse Kunstausstellung (Düsseldorf / Duitsland), KunstRai in samenwerking met Galerie Schröder (Amsterdam), Gallery 2000 in samenwerking met De Stichting Thea Linschoten (St. Petersburg / Rusland), La Pommerie (Saint Setiers / Frankrijk).
Opdrachten: Hij maakt o.a. grafiek voor diverse bedrijven en particulieren. Voerde opdrachten uit voor o.a.: het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, het Maritiem Buitenmuseum in Rotterdam, Stichting Vrienden van het Sophia Kinderziekenhuis.
Tevens is zijn werk opgenomen in vele collecties van bedrijven, particulieren en diverse kunstuitleencentra.

Zie ook onze vele andere kunstaanbiedingen hier.

Bouter (1) , e986 (1) , H. de Bouter (1) , Henk (1) , Henk de Bouter (1) , kleur (1) , krul (1) , Krul in kleur (1) , Zeefdruk (1)

Type the characters you see in the picture below.